Свята Біблія   ⇦або⇨   Занепалі ангели НЛО

Біблія, 1 Тимофія 4:1  «А Дух ясно говорить, що від віри відступляться дехто в останні часи, ті, хто слухає духів підступних і наук демонів».

Багато, хто вивчає явища НЛО, відзначають, що іноді літаючі диски (або інші об'єкти НЛО) ігнорують закони науки. Виглядає так, ніби вони приходять і уходять з наших вимірів, іноді залишаючи докази, і вони видимі на радарі, але в інших випадках вони просто з'являються і зникають з власної волі. Може бути, вони зовсім не з інших планет!

Сучасні дослідження фізики елементарних частин говорять про те, що більш 99,9% кожного окремого атома і молекули нашого матеріального всесвіту займає «пустий» простір.  Може бути, ми живемо в голограмі?  Давайте розглянемо «теорію струн» - можливо, вчені й теологи все-таки зможуть дійти згоди - всесвіт може мати 10 математичних вимірів, і вони оточують нас постійно.

Незабаром Єдиний світовий уряд збереться разом.  Таким чином, багато людей буде обмануто. Ми живемо в епоху, коли обману є вдосталь.  Моліться про мудрість! Моліться про захист від обманів.
 

Активність НЛО є основною частиною цього обману.  Теорія еволюції (слабкого бога) – інша його частина. Якщо Бог створив людей на іншій планеті  ... 
 ...  то чи вони теж грішники?  Якщо вони (або навіть ангели) не проповідують спасіння через Христове Розп'яття, то нехай вони будуть прокляті!

До Галатів 1:8  «Але якби й ми або Ангол із неба зачав благовістити вам не те, що ми вам благовістили, нехай буде проклятий».



Святе Письмо
Занепалі ангели НЛО
Книга Буття 1:27  «Бог на Свій образ людину створив, на образ Божий її Він створив, як чоловіка та жінку створив їх».
⇦або⇨
«Ми створили тебе; ми твої старші брати. Ми давно посіяли життя на Землі. Подивіться, як еволюція покращила вас».
Від Луки 4:8b  «І промовив Ісус... Написано: Господеві Богові своєму вклоняйся, і служи Одному Йому!».
⇦або⇨
«Ми приведемо вас до вищих істин. Ці неосвічені релігійні люди стримують вас від розкриття вашого потенціалу в нашому Всесвіті!»
Буття 3:5b [Змій сказав] 
«... і станете ви, немов Боги».
⇦або⇨
Занепалі ангели НЛО вчать: 
«І станете ви, немов Боги».
1 Тимофію 6:20б  «...бережи передання, стережися марного базікання та суперечок знання, неправдиво названого так».
⇦або⇨
«Вірте «науці»; вірте нам. Повірте, що ми прийшли з далекого космосу; не зважайте, що ми насправді приходимо з інших, близьких до вас вимірів».
До Колоссян 1:16  «Бо то Ним [Господа Ісуса Христа] створено все на небі й на землі, видиме й невидиме, чи то престоли, чи то господства, чи то влади, чи то начальства, усе через Нього й для Нього створено!»
⇦або⇨
«Ісус був великим пророком і чудовим учителем, але насправді не втіленим Богом; фактично, він був Зоряною дитиною, повністю розвинутою! Ви так само ж самостійно можете стати придатними для Небес, якщо слідуватимете за нами».


Приповісті 1:7  «Страх Господній початок премудрости, нерозумні погорджують мудрістю та напучуванням».

Приповісті 3:19  «Господь мудрістю землю заклав, небо розумом міцно поставив".

У старозавітні часи сатана та занепалі ангели являлись стародавнім людям як несправжні боги, яким слід поклонятися. Тепер ми бачимо, як вони «приходять на Землю», як наші «старші брати»; прагнучи відвести нас від Господа та істинних Біблійних вчень. Багатьох обдурять. Багато хто схилиться перед ними і охоче підкориться «доктринам демонів», яким вони навчають.

2 до Солунян 2:9-11  «Його прихід за чином сатани буде з усякою силою й знаками та з неправдивими чудами, і з  усякою обманою неправди між тими, хто гине, бо любови правди вони не прийняли, щоб їм спастися. І за це Бог пошле їм дію обмани, щоб у неправду повірили».

2 Тимофію 3:1-4  «Знай же ти це, що останніми днями настануть тяжкі часи. Будуть бо люди тоді самолюбні, грошолюбні, зарозумілі, горді, богозневажники, батькам неслухняні, невдячні, непобожні, нелюбовні, запеклі, осудливі, нестримливі, жорстокі, ненависники добра, зрадники, нахабні, бундючні, що більше люблять розкоші, аніж люблять Бога».

Обман НЛО якраз відповідає тому, у що сучасна людина хоче вірити, замість того, щоб вірити в Бога Біблії.

До Євреїв 13:2  «Не забувайте любови до приходнів, бо деякі нею, навіть не відаючи, гостинно були прийняли Анголів».


Християнське Євангельське Послання

Significant SETI Nothingness 

 
"Свята Біблія або Занепалі ангели НЛО"
<http://www.creationism.org/ukrainian/UFOsOrBible_uk.htm>

Головна:  Українська
www.creationism.org