Imagini cu dinozauri facute de om

Dr. Dennis Swift
Arheolog, explorator, Pastor!


 
 
Dr. Dennis Swift <drdino1@hotmail.com> este un cercetator avid al stiintei creatiei. El calatoreste prin tinuturi indepartate de mai multe ori pe an. Lucreaza cu institutii locale si inregistreaza cu atentie existenta mostrelor interesante. Fotografii din doua din aceste colectii sunt prezentate mai jos.


Evolutionistii sustin ca oamenii nu au putut vedea niciodata dinozauri vii si aceasta de cand in ultimii 200 de ani ei au inventat crezurile lor in milioane si milioane de ani de istorie presupusa a Pamantului. In mod convenabil credinta in milioane de ani contrazice pozitia Bibliei ca umanitatea si toata viata, de fapt, au existat pentru aproape 6000 de ani.

Dinozaurii sunt mentionati in Biblie si in literatura antica a multor tari. Ei erau numiti dragoni.  (Cuvantul "dinozaur" a fost inventat in 1840, dupa ce cele mai multe sau toate tipurile de dinozauri/dragoni au disparut). Sunt legende cu dragoni amintite in China, Thailanda, Vietnam, Germania, Rusia, Roma antica, intre Anglo-Saxoni, in multe regiuni din Africa, si chiar imprastiate in America de Nord si Sud. Inainte ca oamenii (si posibil schimbarile de mediu) sa-i omoare de-alungul a mii de ani, exista dovezi – de peste tot din lume – ca oamenii au vazut dinozauri (dragoni) in salbaticie.

Aceste imagini spun o parte din aceaste evenimente. Examineaza-le tu insuti. Numai pentru ca existenta lor contrazice crezurile evolutioniste nu inseamna ca ele trebuie sa fie de natura frauduloasa. Aceste dovezi (cele mai multe gasite in anii 1940 si '50) sunt testamente mute. Observati ca dinozaurii nu isi tarasc cozile. Incetul evolutionistii au invatat ceea ce omul antic stia din totdeauna – din observatiile lui de prima mana.

Textul de mai sus de Paul Abramson
Editor a  www.creationism.org
traducere de Ovi Bardan

Imaginile sunt © 2003 de Dennis Swift.  Toate drepturile sunt rezervate.
A nu se folosi sau reafisa fara aprobare scrisa.
Contactati pe Dr. Swift pentru mai multe informatii.


 
 
 
Acambaro, Mexic
Figurine cu dinozauri

 
Nazca, Peru
Vase de ceramica cu dinozauri
 

 

"Imagini cu dinozauri facute de om"
<http://www.creationism.org/romanian/swift_ro.htm>

Pagina principală:  Română
www.creationism.org