Menneskelagede avbildninger av dinosaurer

Dr. Dennis Swift
Arkeolog, Eventyrer, Pastor!


 
 
Dr. Dennis Swift <drdino1@hotmail.com> er en aktiv, skapelsesorientert, vitenskapelig forsker. Noen få ganger hvert år reiser han til fjerne land, samarbeider med lokale institusjoner, og registrerer nøye forekomster av interessante gjenstander laget av mennesker. Fotografier av to sett slike gjenstander er vist nedenfor.


Evolusjonister argumenterer sterkt for at mennesker ikke kan ha sett levende dinosaurer i løpet av de siste ca. 200 år. De har laget sin tro på antakelser om at jorden har eksistert i millioner og atter millioner av år. Det er beleilig at troen på millioner av år direkte motsier Bibelens påstand om at menneskelig – og all slags liv, faktisk bare har eksistert i ca. 6000 år.

Dinosaurer er nevnt i Bibelen og i eldgammel litteratur fra mange land. De ble kalt drager.  (Ordet ”dinosaur” kom til omkring 1840-årene, dvs. etter at mesteparten eller alle slags dinosaurer/drager var utryddet (borte)). Det huskes ”legender” om drager i Kina, Thailand, Vietnam, Tyskland, Russland, det gamle Roma, blant Angelsakser, innenfor flere områder i Afrika og til og med spredt over Nord- og Sør-Amerika. Før mennesker (og muligens miljøendringer) tok livet av dem i løpet av en tidsperiode på tusener av år, så finnes det bevis – fra rundt omkring i verden! – for at mennesker så dinosaurer (drager) ute i villmarken.

Disse bildene forteller en del av en historie. Du kan selv undersøke dem her. Bare fordi deres eksistens motsier troen til tilhengere av evolusjonslæren, så betyr det ikke at de er grunnleggende falske. Disse gjenstandene, laget som håndverk, (mange av dem ble funnet i 1940 og -50 årene) er stumme vitner. Legg merke til at dinosaurene ikke drar halene etter seg. Trege evolusjonister har omsider lært det som eldgamle historiske mennesker har visst hele tiden – basert på deres førstehånds observasjoner.

Teksten overfor er skrevet av Paul Abramson
Redaktør av:  www.creationism.org
Translated by Lennart Markussen.

Bilder er © 2003 av Dennis Swift. All Rights Reserved.
Ikke last ned eller bruk uten skriftlig tillatelse fra han.
Kontakt Dr. Swift for mere informasjon.


 
 
 
Acambaro, Mexico
Små figurer av Dinosaurer

 
Nazca, Peru
Pottemakeri med Dinosaurer
 

 

"Menneskelaget avbildninger av Dinosaurer"
<http://www.creationism.org/norwegian/swift_no.htm>

Forside:  Norsk
www.creationism.org