A Puffogo Futrinka:
Tudomány másolatok
kitárt tervezése

Thomas F. Heinze


Emlekezz! A puffogo futrinka mergezo folyadekot lo ki a potrohan az ellensegeire, az ott talalhato fecskendojebol. A Science News elmondja,hogy ez a bogar inspiralja, a motorokkal, gyogyszer beviteli ezkozokkel, vagy tuzolto keszulekek spay-technologiajaval foglalkozo kutatokat. “Szinten hasznalhato egy sokkal takarekosabb uzemanyag injektor fejlesztesere auto motorkban,illetve egy teljesen uj generacios tuzolto keszulekere, amely tud finom, porlasztott kodos, vagy cseppes vizsugarat produkalni, attol fuggoen, hogy milyen tuzet kell oltani."1  (Science News, 5. április, 2008)

Itt van a Science News magyarazata arra, hogy hogyan tudja ezt a bogar csinalni:” A kulcs a bogar eros vedelmi trukkjehez, a robbano kamra, annak is a ki, es a be jarata.A bejarati szelep kinyilik es felveszi a kemiai anyagokat, amelyek egyutt forrani kezdenek ahogyan talakoznak. A szelep bezar, mikor megfelelo mennyisegu gaz termelodott.

A gazok reakcioba lepnek, ho termelodik,a nyomas pedig megno a zart kamraban. Amikor a nyomas eleri a kritikus pontot, a kijarati kamra vege kicsapodik es a forro folyadek kicsapodik mint egy mergezo folyam. Ezt villamparolgasnak is nevezik.2

A gazok tavoznak, a kimeno szelep lezarul, a bemeneti kamra ujra nyilik, es ujra toltodik. Felkeszul az ujabb mergezo kilovesre. (Science News, 5. április 2008)

Miert masoljak az emberek Isten munkajat hogy a legjobb fecskendot epithessek? Az emberek altal tervezett dolgok nem mukodnek olyan hatekonysaggal. Erre a kovetkezo az ok: "Mert az Isten 'bolondsága' bölcsebb az emberek bölcsességénél, és az Isten 'erőtlensége' erősebb az emberek erejénél."  (1 Korinthus 1,25)

A bogar vedelmi rendszere rendszere kivalo pelda az Inteligens dizajn-ra, de az evolucionistak ugy latjak, hogy veletlenek sorozatanak, masnaven, mutacionak az eredmenye. A termeszetes kivasztodas eltuntette mindazokat amelyek nem javultak. A bogaraknak amelyeknek nincsen ilyen csodalatos vedekezesi renszeruk, nemhogy meg mindig elnek, hanem tulnyomo tobbsegben vannak a Puffog Futrinkaval szemben. Termeszetes kivalsztodas? Ebredjetek fel!

Minden esetben mikor a modern tudomanyos kutatok bejelentik, hogy leutanozzak a bogar sprezo rendszeret, hogy ilyen rendszereket hozzanak letre sajat iparagaik szamara, mert maguk nem kepesek kitalani jobbat, Mi feltetelezzuk hogy akik ilyen szerenyen utanozzak Isten csodas munkajat, altalaban Evolucionistak akik ugy gondoljak, hogy a vilag legjobb Spay rendszere egy szerencses baleset kovetkezmenye.

      A Termeszet tele van peldakkal, amelyek a csodalatos tervezoi munkat bizonyitjak:

-- Nehez dongok lenyugoznek bennunket, ahogy konnyu szarnyakon repulnek, viragport hordozva, amibol mez lessz.
-- Gekkok amelyek felmasznak falakon ,vagy keresztulmasznak plafonokon amelyek messze tul simak ahhoz hogy egy nehez allatot mint a Gekko megtartsanak.
-- Hangyak amelyek a sajat sulyuk 50 szereset cipelik.
-- Kollibri madarak, amelyek kepesek 40-tol 200 szarnycsapast tenni masodpercenkent.

Dizajn mindenhol jelen van a vilagunkban. Isten szinten szot egy tervet arra hogy a bunosoket megmentse. A fiat Jezust adta nekunk, aki a testeben hordozta a buneinket a kereszten, ameg megfeszitettek.A szamla "ki lett fizetve maradektalanul”Es sokan reszesultek a haszonbol.Szamodra is elerheto, csak fogadd el az o fizettseget, azzal hogy bizol benne hogy megment teged! Meg ne probalj mas utat tervezni!

Hagyjuk az elmenket, es a szemunket nyitva hogy lassuk Isten csodalatos tervet, es munkajat, es Mondjuk ”Koszonjuk” Koszonjuk neked Teremtonk aki felelos ezert az alkotasert, ami annyira inteligens, hogy csak lemasolni lehet.


Referenciák:

1 - Science News Magazine, April 5, 2008
2 - S.k. ’Flash Evaporation’, http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_evaporation
 

"A Puffogo Futrinka: Tudomány másolatok kitárt tervezése"
<http://www.creationism.org/hungarian/bombardier_hu.htm>

Főoldal:  Magyar
www.creationism.org