Elszenesített Tölgy Farönk Található
http://www.creationism.org/hungarian/OakStumpUkraine_hu.htm
©2007   irta Yuri Petetsky
Felfedeztek egy érdekes eredményt Ukrajna szívében, a Cserkaszi megyében, Kaniv város közelében (100 km délkelet-re Kiev-től), a hires Ukrajnai költö, Shevchenko Taras-nak sírja.
1967-ben Kanivska Vízerömü alapítás építése közben, egy tölgy farönköt találtak hordalékos homokban 22m (65 láb) mélyen.

Ez a rész elég lapos, ugy mint legtöbb Ukrajnai terület, kivéve a Krímí Félsziget és a Kárpátok nyugaton. Igy nincs sok vulkáni tevékenység és a hömérséklet ebben a mélységben alacsony.

Kilátás a meredek a Dnipro folyo jobb oldalárol, Taras Shevchenko sírja, fentebb, a víztartály és a vízerömü a háttérben.

A fent említett mondja: “Mint akármi más fajta fa hasonló alapján feltételek voltak kitéve természetes elszenesítetségi eljárások ahol megkapta a sötét színét. Ennek a kiálitásnak a tudományi értéke abban ál hogy nagyon mélyen van, tehát meghazugtolja a hittet hogy mélységben folyo hordalék bizonyítékot hoz maga a hordaléknak a régi geologikai korjárol. A lényeg az, hogy a tölgyet levágták baltával, ezt látni lehet a vágás felületéröl. Tehát a farönknek a geologikai korját megtudják az idöpontrol amikor a fém balták megjelentek ebben a környékben, ami nem volt több mint 3 ezer ével ezelött. Ez a farönk korja technogénikus."

Igy nem tartot millió években hogy elmerülyön ez a farönk 22m (65') mélységben és hogy elszenesités elöfordulyon.
 

"Elszenesített Tölgy Farönk Található"
<http://www.creationism.org/hungarian/OakStumpUkraine_hu.htm>

Főoldal:  Magyar
www.creationism.org