Οι Άνθρωποι κατασκευάζουν
εικόνες Δεινοσαύρων

Από τον Δρ. Ντένις Σουΐφτ
Αρχαιολόγο· Λάτρη της Περιπέτειας· Ποιμένα!


 
 
Ο Δρ. Ντένις Σουΐφτ <drdino1@hotmail.com> είναι ένας δραστήριος ερευνητής της επιστήμης της δημιουργίας. Ταξιδεύει σε μακρινές χώρες αρκετές φορές κάθε χρόνο. Συνεργάζεται με τοπικά ιδρύματα, και προσεκτικά καταγράφει την ύπαρξη ευρημάτων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Τέτοια ευρήματα παρουσιάζουν οι δύο ομάδες αντικειμένων που εκτίθενται πιο κάτω.


Οι υποστηρικτές της Θεωρίας της εξέλιξης υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να έχουν δει ποτέ ζωντανούς δεινοσαύρους τα τελευταία 200 περίπου χρόνια με δεδομένο τις πεποιθήσεις τους ότι οι Δεινόσαυροι έζησαν εκατομμύρια εκατομμυρίων χρόνια της εικαζόμενης ιστορίας της Γης. Φυσικά, η πίστη των υποστηρικτών της Θεωρίας της εξέλιξης ότι η ιστορία της Γης είναι εκατομμύρια χρόνια έρχεται σε άμεση αντίθεση με τον ισχυρισμό της Βίβλου ότι η ανθρωπότητα και η συνολική ζωή, στην πραγματικότητα, έχουν έλθει στην ύπαρξη πριν από 6.000 περίπου χρόνια.

Δεινόσαυροι αναφέρονται στην Αγία Γραφή και στην αρχαία λογοτεχνία από πολλές χώρες. Τους αποκαλούν «δράκους.» (Η λέξη «δεινόσαυρος» επινοήθηκε στη δεκαετία του 1840· δηλαδή όταν το μεγαλύτερο μέρος ή το σύνολο των ειδών των δεινοσαύρων / δράκων είχε εξαφανιστεί.) Θυμηθείτε πως για τους δράκους υπάρχουν «θρύλοι» στην Κίνα, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την αρχαία Ρώμη, ανάμεσα στους Αγγλοσάξονες, σε μερικές περιοχές της Αφρικής, ακόμα και διάσπαρτοι σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική. Πριν από τον άνθρωπο (και πιθανώς μετά τις περιβαλλοντικές αλλαγές) μέσα σε ένα διάστημα χιλιάδων ετών υπάρχουν ενδείξεις - από όλο τον κόσμο! - ότι οι Δεινόσαυροι θανατώθηκαν και πως οι άνθρωποι είδαν δεινόσαυρους (δράκους) στην έρημη Γη (άγρια φύση).

Oι εικόνες όμως αυτές, αφηγούνται μόνο ένα μέρος της ιστορίας. Εξετάστε τους εαυτούς σας εδώ. Επειδή ακριβώς η ύπαρξή τους έρχεται σε αντίθεση με τους υποστηρικτές της εξελικτικής Θεωρίας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει και δόλιο χαρακτήρα. Αυτά τα ευρήματα (πολλά βρέθηκαν στη δεκαετία του 1940 και '50) είναι μια βουβή μαρτυρία. Παρατηρήστε ότι οι δεινόσαυροι δεν έσερναν τις ουρές τους. Οι υποστηρικτές της Θεωρίας της εξέλιξης έχουν μάθει έστω και αργά ότι τελικά ο παλαιός άνθρωπος γνώριζε τα πάντα - και μάλιστα από πρώτο χέρι ως αποτέλεσμα των παρατηρήσεών του.

Κείμενο από τον Paul Abramson
Συντάκτης του:  www.creationism.org

Images are © 2003 by Dennis Swift. All Rights Reserved.
Do not use or re-post without his written permission.
Contact Dr. Swift for more information.


 
 
 
Ακαμπάρο, Μεξικό
Δεινόσαυρος ειδώλια

 
Νάζκα, Περού
Δεινόσαυρος Κεραμικά
 

 
"Οι Άνθρωποι κατασκευάζουν εικόνες Δεινοσαύρων"
<http://www.creationism.org/greek/swift_el.htm>

Κεντρική:  Ελληνικά
www.creationism.org