POMMITTAJAKUORIAINEN:
Tiedettä
ruiskutussuunnittelusta

Thomas F. Heinze


Tiedätkö pommittajakuoriaisen. Se on kuuluisa puolustusmekanismistaan, jossa se ruiskuttaa vihollisen päälle kuumaa ja myrkyllistä nestettä vatsansa alta. Science News -julkaisu kertoo, että: "kuoriaisen ruiskutusmekanismi on innoittanut tekniikallaan koneiden suunnittelijoita, lääkeannostelututkijoita, ja mm jauhesammuttimien kehittelijöitä." ... "Tekniikka voi antaa suuria energiataloudellisia ratkaisuja esimerkiksi polttoaineen ruiskutusjärjestelmiin. Se voi johtaa tulipalojen sammutustekniikan aivan uudelle sukupolvelle. Sammuttimissa voitaisiin ruiskutusmekanismi valita palotyypin mukaan; miten hienojakoista sammutusainetta missäkin palossa käytettäisiin."1  (Science News, huhtikuu 5, 2008)

Science News’ kertoo miten kuoriainen tehtävästä suoriutuu: "Avain kuoriaisen tehokkaaseen puolustusmekanismiin on seossäiliöiden väliset venttiilimekanismit. Sisääntuloventtiili avautuu vastaanottamaan kemikaalia, joka yhdistyessään reagoi ja muuttuu kiehuvaksi. Se sulkeutuu kun tarvittava määrä kemikaalia on annosteltu.

Kun kaasut reagoivat ne muodostavat lämpöä, joka nostaa painetta suljetussa säiliössä. Kun paine saavuttaa kriittisen pisteen poistoventtiili avautuu ja kuuma neste purkautuu voimakkaana myrkyllisenä ruiskeena höyrystyen välittömästi. Tapahtuma tunnetaan käsitteenä "salamannopea haihtuminen".2

Kun kaasu on poistunut poistoventtiili sulkeutuu ja täyttöventiili avautuu ja uuden myrkyllisen ruiskeen valmistus käynnistyy." (Science News, huhtikuu 5, 2008)

Miksi ihmiset jäljittelevät Jumalan luomistyötä kehittäessään ruiskuteknologiaa? Ihmisten kehittelemät menetelvät eivät yksinkertaisesti toimi yhtä hyvin. Siihen on syy: “Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset.”  (1. Kor. 1:25)

Pommittajakuoriaisen puolustusmekanismi antaa todisteen älykkäästä suunnittelusta, mutta evolutistit spekuloivat, että sen on täytynyt tapahtua sattumalta, vahingossa tapahtuneiden muutosten kautta. He sanovat että mutaatiot saivat sen aikaan, ja luonnonvalinta tuhosi muut yksilöt, jotka eivät hyötyneet muutoksesta. Kuitenkin on olemassa kuoriaisia, jotka eivät saaneet tätä valtaisaa puolustusmekanismia. Itseasiassa niitä on moninkerroin enemmän kuin näitä pommittajakuoriaisia. Luonnonvalintaako? - Mietihän uudelleen!

Tieteellinen tutkiskelu todistaa, että tiedemiehet joutuvat jäljittelemään pommittajakuoriaisen mekanismia parantaakseen olemassaolevia ruiskutusmenetelmiä. Ihmispäätelmät eivät ole siihen kyenneet. Meille uskotellaan lisäksi, että kaikki tiedemiehet (jotka Jumalan luomistyötä kopioivat) ovat evolutisteja. Evolutistit tahtovat ihmisten uskovan, että kaikkein paras ruiskutusmekanismi onkin ollut vain onnekas sattuma.

    Luonto on täynnä esimerkkejä erinomaisesta suunittelusta:
-- Painavat kimalaiset hämmästyttävät lentämällä liian pienillä siivillä painoonsa nähden.
-- Gekot kiipeilevät sileitä seiniä ja kattoja pitkin, johon samanpainoiset eläimet eivät kykene.
-- Muurahaiset voivat kantaa jopa 50 kertaa itsensä painoisia taakkoja.
-- Kolibrit voivat räpyttää siipiään 40 - 200 kertaa sekunnissa.

Suunnittelu on nähtävissä kaikkialla maailmassa. Jumala on ratkaissut myös yksinkertaisen ja tehokkaan tavan pelastaa ihminen synneistään. Hän antoi ainokaisen Poikansa, joka kantoi syntimme ruumiissaan ristille. Lunnaamme on täysin maksettu! Monet kantavat hyvää hedelmää. Sinäkin voit! Ota vastaan tämä pelastussanoma uskomalla Jeesuksen lunastustyöhön. Saat syntisi anteeksi, elämäsi uudistuu ja saat iankaikkisen elämän lahjan. Älä turhaan keksi muita ratkaisuja - Ei niitä ole.

Pidetään mielemme ja silmämme avattuina, ja nähdään Jumalan kaunis luomistyö ympärillämme, ja kiitetään siitä! Jumalan luomistyö on niin ihmeellistä, että voimme ainoastaan kopioida sitä.


Viittaukset:

1 - Science News Magazine, April 5, 2008 (englanninkielinen)
2 - S.k. ’Flash Evaporation’, http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_evaporation (artikkelista ei ole suomenkielistä vastinetta /27.1.2015)
 

"Pommittajakuoriainen: Tiedettä ruiskutussuunnittelusta"
<http://www.creationism.org/finnish/bombardier_fi.htm>

Pääsivu:  Suomi
www.creationism.org