Mens-Gemaakte Dinosauriër Afbeeldingen

Dr. Dennis Swift
Archeoloog, Avonturier, Pastor!


 
 
Dr. Dennis Swift <drdino1@hotmail.com> is een actieve creationisme wetenschaps-onderzoeker. Hij reist enkele malen per jaar naar verre landen, werkt met locale instituten, en registreert nauwgezet het bestaan van interessante kunstvoorwerpen. Foto's van twee sets van dergelijke kunstvoorwerpen zijn via de link hieronder te zien.


Evolutionisten betogen dat mensen nooit dinosauriërs in levende lijve gezien kunnen hebben, aangezien zij sinds iets van 200 jaar hun geloof in miljoenen en miljoenen jaren van veronderstelde aardse geschiedenis hebben uitgevonden. Het geloof in miljoenen jaren staat echter haaks op de Bijbelse verklaring dat de mensheid en al het leven pas ongeveer 6000 jaar bestaan.

Dinosauriërs worden echter in de Bijbel genoemd en ook in de oude literatuur van vele landen. Zij werden toen draken genoemd. (Het woord "dinosauriër" is rond 1840 uitgevonden, d.w.z. nadat de meeste, zo niet alle soorten van de dinosauriërs/draken waren uitgestorven.) Er zijn draken "legendes" in de overleveringen van China, Thailand, Vietnam, Duitsland, Rusland, het oude Rome, onder de Angelsaksische volkeren, binnen verschillende regio's van Afrika, en zelfs verspreid over Noord en Zuid Amerika. Tot aan de tijd dat mensen (en waarschijnlijk ook veranderingen van het klimaat) hen over een periode van enkele duizenden jaren hadden uitgemoord, hebben mensen dinosauriërs (draken) in het wild gekend, daar is wereldwijd bewijs voor gevonden!

Deze figuren vertellen hun eigen verhaal onderzoek ze hier maar zelf. Enkel omdat hun bestaan tegenstrijdig is met het evolutionistische geloof betekend niet dat zij frauduleus zijn. Deze kunstvoorwerpen (velen werden in de jaren '40 en '50 gevonden) zijn getuigen zonder stem. Merk op dat de dinosauriërs hun staart niet over de grond slepen, zoals lange tijd werd aangenomen. De trage evolutionisten hebben eindelijk geleerd wat de mensen van de oudheid allang wisten - vanuit eerstehands observatie.

Text above by Paul Abramson
Editor of:  www.creationism.org

Images are © 2003 by Dennis Swift. All Rights Reserved.
Do not use or re-post without his written permission.
Contact Dr. Swift for more information.


 
 
 
Acambaro, Mexico
Dinosauriër Figuren

 
Nazca, Peru
Dinosauriër Aardewerk
 

"Mens-Gemaakte Dinosauriër Afbeeldingen"
<http://www.creationism.org/dutch/swift_nl.htm>Home:  Nederlands
www.creationism.org