Menneskeskabte
billeder af dinosaurer

Dr. Dennis Swift
Arkæolog, eventyrer og præst!


 
 
Dr. Dennis Swift <drdino1@hotmail.com> er aktiv forsker i skabelsesvidenskab. Han rejser til fjerne lande flere gange om året, arbejder sammen med lokale institutioner og registrerer omhyggeligt fund af ​​interessante artefakter.  To sæt af disse artefakter er vist på billederne nedenfor.


I løbet af de seneste 200 år har evolutionisterne opfundet en teori om at jordens oldtidshistorie går millioner af år tilbage. De påstår at mennesket aldrig kan have set dinosaurer i live.  Troen på millioner af år er i direkte modstrid med Bibelens påstand om, at menneskeheden og alt liv i virkeligheden kun har eksisteret i omkring 6.000 år.

Dinosaurer er nævnt i Bibelen og i gammel litteratur fra mange lande.  De blev kaldt drager. (Ordet "dinosaur" blev opfundet i 1840'erne, altså efter de fleste former for dinosaurer/drager var uddøde.)  Legender om drager findes i mange lande, f.eks. Kina, Thailand, Vietnam, Tyskland, Rusland, det gamle Rom, England, i flere regioner af Afrika, og i mange dele af Nord-og Sydamerika.  Mange af disse legender fra tiden før dinosaurerne blev udryddet (af mennesker og sandsynligvis miljøforandringer) vidner om at mennesket har været øjenvidne til levende dinosaurer (drager) ude i naturen.

Disse billeder fortæller en historie.  Bedøm dem selv.  Bare fordi billedernes eksistens modsiger evolutionsteorien, betyder det ikke, at de taler usandt. Disse artefakter (mange af dem blev fundet i 1940'erne og 50'erne) er stumme vidnesbyrd og signalerer et entydigt budskab.  Bemærk, at dinosaurerne ikke slæber deres haler hen ad jorden.  Langt om længe begynder evolutionisterne at få øjnene op for den viden som vores forfædre havde fra tidernes morgen. En viden, der var bygget på førstehånds observationer.

Text above by Paul Abramson
Editor of:  www.creationism.org

Images are © 2003 by Dennis Swift. All Rights Reserved.
Do not use or re-post without his written permission.
Contact Dr. Swift for more information.


 
 
 
Acambaro, Mexico
Dinosaur Figurer

 
Nazca, Peru
Dinosaur Keramik
 

 
"Menneskeskabte billeder af dinosaurer"
<http://www.creationism.org/danish/swift_da.htm>

Forside:  Dansk
www.creationism.org