Forkullet egetræsstub fundet
http://www.creationism.org/danish/OakStumpUkraine_da.htm
©2007   af Yuri Petetsky
Et interessant fund blev opdaget i hjertet af Ukraine i Cherkasy regionen, i nærheden af ​byen Kaniv (100 km sydøst for Kiev), hvor den berømte ukrainske digter Taras Shevchenko ligger begravet.
I 1967 blev der under en udgravning ved vandkraftværket Kanivska fundet en egetræsstub i sandaflejringer i en dybde af 22 meter (65 fod).

Dette område er helt fladt, ligesom de fleste ukrainske områder, med undtagelse af Krim-halvøen og Karpaterne i vest.  Følgeligt er der ikke meget vulkansk aktivitet, og temperaturen i denne dybde er lav.

Udsigt fra flodens stejle højre bred, hvor Taras Shevchenko's grav ligger, i baggrunden Dnipro, reservoiret og kraftværket.

Forklaringen på skiltet lyder: "Denne stub blev udsat for en naturlig forkulningsproces og fik således sin mørke farve. Det samme ville gøre sig gældende for alle andre slags træ under lignende betingelser." Fundet af egetræsstubben i denne betragtelige dybde har en høj videnskabelig værdi og modbeviser teorien om at flodens dybde skulle være bevis for at aflejringerne har en høj geologisk alder. Pointen er, at dette egetræ blev fældet med en økse, hvilket tydeligt kan ses på snittets overflade.  Det betyder at der på tidspunktet for træets fældning fandtes økser af metal i området, hvilket var tilfældet for blot tre tusind år siden.  Det vil altså sige at stubben stammer fra en ”teknisk tidsalder”.

Det er altså ikke millioner af år der har forkullet og begravet denne stub på 22 meters (65 fods) dybde.
 

"Forkullet egetræsstub fundet"
<http://www.creationism.org/danish/OakStumpUkraine_da.htm>

Forside:  Dansk
www.creationism.org