Изображения на Динозаври, направени от Хора

Др. Денис Суифт
Археолог, Приключенец, Пастор!


 
 
Dr. Dennis Swift <drdino1@hotmail.com> е активен изследовател в сферата на науката за креационизма. По няколко пъти всяка година той пътува до далечни земи, работи с местни институции и внимателно записва съществуването на интересни произведения на изкуството. По-долу са представени две серии снимки на подобни предмети.


Еволюционистите твърдят, че няма как хората да са виждали живи динозаври, тъй като през последните 200 години са построили вярванията си върху милиони и милиони години мнима древна история на Земята. За тяхно удобство вярването в милиони години директно противоречи на библейското твърдение, че човечеството и целия живот, съществуват от около 6 000 години.

Динозаврите се споменават в Библията и в древната литература на много страни. Но са наречени дракони. (Думата динозавър  е въведена около 1840г., т.е. след като повечето видове динозаври/дракони са престанали да съществуват). В Китай, Тайланд, Виетнам, Германия, Русия, древен Рим, сред англо-саксонците, в няколко района в Африка, и дори на територията от Северна до Южна Америка, са запомнени “легенди” за дракони. Преди хората (и вероятно промените в околната среда) да са ги унищожат в продължение на хиляди години, има доказателства – по целия свят! – че хора са виждали динозаври (дракони) в дивата природа.

Тези изображения ни разказват част от историята. Разгледайте ги сами тук. Само защото съществуването им противоречи на еволюционистките вярвания, не означава, че са фалшификати. Тези произведения (много от тях са открити през 1940 и 50-те години) са мълчаливо доказателство. Обърнете внимание, че динозаврите не влачат опашките си. Бавните еволюционисти най-накрая са разбрали това, което са знаели самите древни хора – от личните си наблюдения.

Текст: Paul Abramson
Издателство:  www.creationism.org

Images are © 2003 by Dennis Swift. All Rights Reserved.
Не употребявайте или препращайте без писменото му позволение.
За повече информация се свържете с Др. Суифт.


 
 
 
Acambaro, Mexico
Dinasour Figurines

 
Nazca, Peru
Dinasour Pottery
 

"Изображения на Динозаври, направени от Хора"
<http://www.creationism.org/bulgarian/swift_bg.htm>Начало:  Български
www.creationism.org